Κινητοποίηση από ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ στη Λήμνο

Κινητοποίηση από ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ στη Λήμνο

Πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία ΟΤΕ το συλλαλητήριο που κάλεσε ο ΣΕΠΕ και η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου. Στο επίκεντρο των διεκδικήσεων βρέθηκε και πάλι, όπως τονίζουν οι εκπαιδευτικοί της Λήμνου "η απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου για την Παιδεία" ενώ τονίστηκε η ανάγκη για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων και για την προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Τέθηκε επίσης, το θέμα της δημιουργίας σύγχρονων κτιριακών υποδομών και η επαρκής χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών για την κάλυψη όλων των λειτουργικών αναγκών των σχολείων. Επισημάνθηκε το πάγιο αίτημα των σωματείων για κάλυψη των σχολείων με μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, η μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που δουλεύουν τα τελευταία χρόνια στα σχολεία και η εξίσωση δικαιωμάτων μονίμων και αναπληρωτών. Τέλος μοιράστηκε στους περαστικούς γράμμα που έγραψαν οι εκπαιδευτικοί προς τους γονείς και τους μαθητές μας.

The post Κινητοποίηση από ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ στη Λήμνο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2zQZoIP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη