Η εξομολόγηση του Πασχάλη Τσαρούχα: Ποια συμπρωταγωνίστριά του φιλούσε υπέροχα - ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς σκέψη ή δισταγμό, ο Πασχάλης Τσαρούχας θυμήθηκε αμέσως ποια απ' όλες τις συμπρωταγωνίστριές του, ήταν εκείνη που φιλούσε καλύτερα. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρω1νό, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι αγαπημένη του τηλεοπτική σειρά ήταν τα "Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά", ενώ εκείνη που φιλούσε καλύτερα ήταν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Θυμήθηκε και ένα αστείο περιστατικό από τα γυρίσματα της σειράς "Η αγάπη ήρθε μακριά" όπου τον έψαχνε το συνεργείο για το γύρισμα, ενώ εκείνος ήταν πάνω σε μια κληματαριά. "Τους άκουγα αλλά δεν κατέβαινα" απραδέχτηκε.

Αναφερόμενος στο "Καφέ της Χαράς" είπε ότι ήταν το πιο εντυπωσιακό και θορυβώδες γκεστ έχω κάνει. Περιμένω την πρόσκληση. Αυτό το αποφασίζουν ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά. Θα το έκανα με μεγάλη χαρά, γιατί πιστεύω ότι ήταν από τα πιο λαμπερά πράγματα που έχω κάνει στην τηλεόραση. Θα πάω" επεσήμανε ο ηθοποιός.

Σχετικά με τον κορονοϊό και την επίδραση της πανδημίας στη ζωή των καλλιτεχνών είπε: "Είδα πολλές ταινίες που δεν είχα δει όταν έπρεπε να τις δω, πάρα πολλή μελέτη στην κιθάρα, λίγο γράψιμο, λίγο διάβασμα, λίγο το 2, λίγο το 4, λίγο το 6, τη βολέψαμε Έχουμε χάσει τη δουλειά μας, το αντικείμενό μας, οι παραστατικές τέχνες, όλοι οι άνθρωποι που ζουν γύρω από αυτό, έπρεπε να υπάρχει μία μέριμνα να στηριχθούν όλοι αυτοί που για πολύ καιρό ακόμη δεν θα μπορούν να εργάζονται".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



via Press24.gr https://ift.tt/35LPofv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη