Τηλεδιάσκεψη για τη λειτουργία των αθλητικών κέντρων

Τηλεδιάσκεψη για τη λειτουργία των αθλητικών κέντρων

Τηλεδιασκέψεις με στόχο τη σωστή προετοιμασία των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων για την επανέναρξη λειτουργίας τους, είχε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς, με προπονητές και εκπροσώπους αθλητικών σωματείων και αθλητικών ενώσεων που φιλοξενούνται σε αυτά.

Στις τηλεδιασκέψεις  συζητήθηκε ο λειτουργικός σχεδιασμός πρόσβασης και χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και οι υγειονομικοί κανόνες και τα πρωτόκολλα που θα πρέπει να εφαρμόζονται από τους αθλητές και προπονητές.

Ο κ. Βαρδαβάς ζήτησε από τους εκπροσώπους των αθλητικών συλλόγων και ενώσεων να καταθέσουν το συντομότερο δυνατό τα έντυπα καταγραφής των αναγκών τους, έτσι ώστε να προχωρήσει άμεσα η επανέναρξη της λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

Σημειώνεται ότι αύριο επεκτείνεται η λειτουργία του Παγκρητίου Σταδίου, δεδομένου ότι μέχρι και σήμερα καλύπτει τις ανάγκες μόνο των αθλητών που βρίσκονται στον ολυμπιακό σχεδιασμό της χώρας. Συγκεκριμένα, το Παγκρήτιο θα δεχθεί επίσης τους αθλητές σωματείων για ατομική προπόνηση, καθώς και τους υποψήφιους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για ΣΕΦΑΑ, ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικές σχολές.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού δήλωσε: «Το Παγκρήτιο Στάδιο, προετοιμάστηκε με συνέπεια για να αντιμετωπίσει τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται και  στην αθλητική ζωή της πόλης μας, ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμοδίων υγειονομικών φορέων και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ήδη από τις  5 Μαΐου έχει ανοίξει τις πόρτες του και φιλοξενεί τους αθλητές της προολυμπιακής και εθνικής ομάδας στίβου, Ειρήνη Βασιλείου, Άννα Βασιλείου, Γιάννη Κόκκινο, και τον  Κύπριο Αθλητή Γιώργο Κονιαράκη».

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/36l1CvZ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.