Φαίη Σκορδά: Το τηλεφώνημα της μητέρας της και η αντίδραση της παρουσιάστριας - ΒΙΝΤΕΟ

Πλάκα στην κόρη της Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει το πρωί της Παρασκευής η μητέρα της παρουσιάστριας. Συγκεκριμένα, η μητέρα της κάλεσε στην εκπομπή «το Πρωινό» υποδυόμενη την τηλεθεάτρια, την κα Εύα, που ήθελε να κερδίσει τα δώρα που μοίραζαν.

Στην αρχή, η παρουσιάστρια ρώτησε το όνομά της και από που καλεί, χωρίς να έχει καταλάβει με ποια τηλεθεάτρια μιλάει. «Είμαι η Εύα από το Κιλκίς», είπε η μητέρα της, με τη Φαίη Σκορδά να μένει έκπληκτη.

«Μαμά αλήθεια τώρα; Γελάς; Μαμά, τόσα χρόνια δεν βγαίνεις ποτέ. Αν βγει κάποια φωτογραφία σου, μου φωνάζεις και βγαίνεις για την πλάκα και γελάς;» της είπε η Φαίη Σκορδά.

«Πήρα για να κάνω μια πλακίτσα, δεν πήρα για τα δώρα. Πίνουμε καφεδάκι στην αυλή με μία φίλη και πήρα για να κάνουμε πλάκα», διευκρίνισε η μητέρα της.

«Ευτυχώς που μας βλέπετε και δεν βλέπετε τίποτα άλλο», πρόσθεσε αστειευόμενη η Φαίη Σκορδά. «Καταλάβατε τι φάση είναι η μαμά μου... Μόνο τέτοια, με κοροϊδεύει όλη μέρα. Άκου εκεί Εύα από το Κιλκίς», τόνισε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2LeM2bH
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη