Προειδοποίηση Χαρδαλιά στους καταστηματάρχες που ανοίγουν παράνομα τις επιχειρήσεις τους - ΒΙΝΤΕΟ

Την αναγκαιότητα τήρησης των κανόνων υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση της Παρασκευής, σημειώνοντας ότι χθες εντοπίστηκαν δύο καφέ-μπαρ στην Αθήνα, που λειτουργούσαν παράνομα με τραπεζοκαθίσματα. Και στις δύο περιπτώσεις συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες και επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα των 5.000 ευρώ, τόνισε.
"Τα πρώτα 24ώρα της δεύτερης φάσης δείχνουν ότι η ελληνική κοινωνία αντιλαμβάνεται συντριπτικά την κρισιμότητα της κατάστασης και την ανάγκη τήρησης των κανόνων", είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. "Είναι προτιμότερο να προχωρήσουμε αργά απ' ό,τι να αναγκαστούμε να γυρίσουμε πίσω", τόνισε και συμπλήρωσε "πως ένα από τα πράγματα που μπορούν να μας γυρίσουν πίσω είναι και η προσπάθεια ελάχιστων να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους νωρίτερα από το προβλεπόμενο". Τέτοιες ενέργειες αποτελούν πρόκληση για τους υπόλοιπους συνετούς ιδιοκτήτες καταστημάτων, ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς.
Συνολικά τις τελευταίες τέσσερις ημέρες ανακοίνωσε πως έχουν διαπιστωθεί 18 παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία επιχειρήσεων και έχουν πραγματοποιηθεί 19 συλλήψεις.


via Press24.gr https://ift.tt/2WDpNS2
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη