Εικόνες κανονικότητας

Εικόνες κανονικότητας

Καυτή ήταν και η χθεσινή μέρα στην Ήπειρο με το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο. Η υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Άρτα καθώς ο υδράργυρος σκαρφάλωσε στους 38 βαθμούς. Εξίσου ζεστή προοιωνίζεται και σημερινή μέρα. Στους δρόμους η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και η κίνηση των πεζών ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι παραμένει περιορισμένη παρά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων. Από χθες επιτρέπεται η μετακίνηση σε άλλους νομούς στην ηπειρωτική Ελλάδα ενώ και οι μαθητές επέστρεψαν στα σχολεία τους στο ιδιότυπο καθεστώς των υγειονομικών μέτρων. Η επιστροφή ήταν σημαντική και το ποσοστό στα γυμνάσια και στα Λύκεια -πλην της τρίτης τάξης που προετοιμάζεται για τις πανελλήνιες-κυμάνθηκε από 65 έως 75% . Την υψηλότερη συμμετοχή παρουσιάζουν οι μαθητές των Ιωαννίνων.

Χθες γιατροί, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης αλλά και στελέχη της εκπαίδευσης ενημέρωσαν τα παιδιά για την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων ασφάλειας.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Tj8tko
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη