ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! Για ποδηλατάδα στο Ζάππειο ο Κ. Μητσοτάκης...

Για ποδηλατάδα στο Ζάππειο βγήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τις κόρες του Σοφία και Δάφνη.
Ο πρωθυπουργός άφησε το γραφείο, ώστε να περάσει λίγο χρόνο με τα παιδιά του!
Ο φωτογραφικός φακός του Hello απαθανάτισε αποκλειστικά τη βόλτα τους και οι φωτογραφίες δημοσιεύονται στο τεύχος που βγήκε σήμερα στα περίπτερα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αύριο Τετάρτη 6 Μαίου κυκλοφορεί ένα μοναδικό τεύχος του Hello! χωρίς την ένδειξη πλέον #μένουμε_σπίτι Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» που περάσατε μαζί μας κάποιες από τις πολλές ώρες περιορισμού στο σπίτι και ταξιδέψατε μέσα από τις σελίδες μας. Μας το αποδείξατε έμπρακτα, δίνοντας την «ψήφο εμπιστοσύνης» σας στο Hello! ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη για την προτίμησή σας στο μεγάλο αυτό διεθνή τίτλο. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία για ακόμη καλύτερα και πλουσιότερα τεύχη, όπως αυτό που κυκλοφορεί αύριο #hola #hello #internationalmagazine
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello! Greece (@grhello) στις


via Press24.gr https://ift.tt/2ytgKLx
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη