Λοβέρδος: Ο Κρεμαστινός είχε νικήσει τον κορονοϊό - Τι μου είπε η σύζυγός του - ΒΙΝΤΕΟ

Στον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού αναφέρθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνέντευξη που παραχώρησε, σημειώνοντας πως από την πρώτη ημέρα που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού "μιλώ με τη σύζυγό του".

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως "ήξερα τις δυσκολίες που περνούσε γι' αυτό στη Βουλή έκανα μία εκτεταμένη αναφορά πριν από 15 ημέρες και προσπάθησα να περάσω ένα μήνυμα ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει στον Δημήτρη και να είμαστε κοντά του".

Όπως είπε, σε συνέντευξη που έδωσε στο ΟΡΕΝ, "η σύζυγός του μου έλεγε ότι δεν φοβάται τόσο τον κορονοϊό, όσο φοβάται τις διάφορες επιπλοκές που προκαλούνται από λοιμώξεις στην εντατική. Άρα να φύγει γρήγορα από την εντατική, ήταν η μεγάλη ανάγκη...".

Και συνέχισε λέγοντας ότι "απ' ό,τι μου είπε, νίκησε τον κορονοϊό, δηλαδή θεραπεύτηκε από την ασθένεια αυτή, όπως επίσης είχε θεραπευτεί -εάν κατάλαβα καλά- και από την πνευμονία, που ήταν μία συνέπεια του κορονοϊού. Αλλά νικήθηκε από τα γύρω γύρω που λέμε, που μπορεί να σου συμβούν στις εντατικές, γιατί ήταν πάρα πολλές μέρες μέσα ο άνθρωπος... Πολλές μέρες, πολλές εβδομάδες στην εντατική, δεν το άντεξε ο οργανισμός του".



via Press24.gr https://ift.tt/2WBJ0ne
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη