Ξεκινά πτήσεις προς Ελλάδα η Lufthansa - Πότε και σε ποιους προορισμούς

photo: pixabay

Από τα μέσα Ιουνίου ξεκινάει και πάλι τις πτήσεις η Lufthansa προς είκοσι προορισμούς μεταξύ των οποίων και ελληνικά νησιά.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της Lufthansa, στους προορισμούς της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η Κρήτη, η Ρόδος, η Μαγιόρκα, το Φάρο της Πορτογαλίας, η Βενετία, ηΊμπιζα και η Μάλαγα. Οι πτήσεις θα αναχωρούν από τη Φραγκφούρτη. Προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν και περαιτέρω προορισμοί.

Η επέκταση των δρομολογίων της εταιρείας γίνεται δύο εβδομάδες αφότου η Lufthansa αποκάλυψε τα σχέδιά της να επαναλάβει τις πτήσεις προς διεθνείς προορισμούς, όπως στο Λος Άντζελες, το Τορόντο και το Μουμπάι από τον Ιούνιο, καθώς ξαναρχίζει τη δραστηριότητά της η οποία είχε σχεδόν διακοπεί λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού. Την Πέμπτη έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη γερμανική κυβέρνηση για τη διάσωσή της, ύψους 9 δισεκατομμυρίων ευρώ, με την παραχώρηση του 20% των μετοχών της. Η εφημερίδα Bild am Sonntag, που δεν αναφέρει τις πηγές της, υποστηρίζει ότι το δάνειο αυτό θα πρέπει να αποπληρωθεί στα τέλη του 2023.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ


Ειδησεις https://ift.tt/36xBle3
Νεότερη Παλαιότερη