Ρόδος: Δικαιολογητικά Ληξιαρχείου, Δημοτολογίου και πληρωμές μέσω του teledimos.gr

Ρόδος: Δικαιολογητικά Ληξιαρχείου, Δημοτολογίου και πληρωμές μέσω του teledimos.gr

Όλα τα δικαιολογητικά που εκδίδουν το Ληξιαρχείο και το Δημοτολόγιο, καθώς και πληρωμές οφειλών προς τον Δήμο Ρόδου μπορεί να διεκπεραιώνει ηλεκτρονικά πλέον ο πολίτης, μέσα από το teledimos.gr.
Σύμφωνα με την παρουσίαση που έγινε χθες από τον αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννη Καμπούρη και τον προιστάμενο της υπηρεσίας Νίκο Μανίκαρο, ο πολίτης μπορεί να ζητήσει οποιοδήποτε πιστοποιητικό από το Ληξιαρχείο ή το Δημοτολόγιο και να το παραλάβει είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω courier, fax, ή mail, μέσα σε 24 ώρες. Επίσης μπορεί να πληρώνει βεβαιωμένες οφειλές, να καταθέτει αίτηση απαλλαγής από τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού αν πρόκειται για επιχείρηση που επλήγη από τον κορωνοϊό, ή να καταθέτει αίτηση εγγραφής στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2LEB9jJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη