Θερινό Σινεμά στη Λαμία: Σπουδαία η κίνηση του Δήμου να ανοίξει το Θερινό Σινεμά, αλλά καλό θα ήταν να γνωρίζει η Δημοτική Αρχή ότι δεν αρκεί να κόβεις κορδέλες


Το ότι τα θερινά σινεμά αποτελούν πολιτιστικό «είδος» προς εξαφάνιση είναι γεγονός. Σπουδαία η κίνηση του Δήμου να ανοίξει το Θερινό Σινεμά, αλλά καλό θα ήταν να γνωρίζει η Δημοτική Αρχή ότι δεν αρκει να κόβεις  κορδέλες.

Αλήθεια, πήγε κανένας από την αντιδημαρχία πολιτισμού  να δει έστω μια ταινία ;

Επειδή πήγα με την οικογένεια, θα ήθελα να τους μεταφέρω τα εξής για να γνωρίζουν:

- Δεν υπάρχει κανένας  στην πόρτα να ελέγχει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Αλλάξαμε 2 φορές θέση και πάλι όμως δεν υπήρχαν κενές θέσεις μεταξύ μας λόγω κόσμου και μεγάλης αναρχίας. 

Αλήθεια τα περι κορονοϊου, επιπτώσεων στην οικονομία κλπ τα έχει ακούσει κανεις ;

- Επειδή ακριβώς δεν υπάρχει κανείς στην πόρτα, όχι μόνο μεταφέρθηκαν οι ρομά από το Πάρκο στην πλατεία του Θεάτρου τις βραδινές ώρες αλλά, έχουν βρει παιχνίδι να μπαινοβγαίνουν κατά τη διάρκεια της προβολής, να φωνάζουν, να σηκώνουν τον κόσμο !!

- Για την ταινία, γνωρίζει κανείς να μας πει σε ποια ηλικιακή κατηγορία απευθύνεται, και με ποια κριτήρια τη διάλεξαν ? Κάποιος ξένος θα νόμιζε ότι ήταν δώρο ένθετο εφημερίδας μιας άλλης εποχής. Πώς λέμε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ? Το ακριβώς αντίθετο !

Για το τέλος : Αληθεύει ότι η υπάλληλος που έπρεπε να ήταν στην υποδοχή  είχε άδεια, και επειδή ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ήταν απασχολημένος με το  να ανεβάσει φωτό από παραλίες στο Instagram, δεν μπόρεσε να βρει αντικαταστάτη  και όλα τρέχουν στον αυτόματο πιλότο ?

Καλή η προσπάθεια και τα δελτία τύπου, αλλά χωρίς ανθρώπους οι υποδομές ρημάζουν !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
Νεότερη Παλαιότερη