“Συγκρούστηκαν” ντελιβεράς και σερβιτόρα στην παραλιακή στα Καμένα Βούρλα!

Δυστυχώς επαληθεύτηκαν όσοι περίμεναν να γίνει το κακό στην παραλιακή λεωφόρο Βασιλειάδη στα Καμένα Βούρλα.

Ένας δρόμος με συνεχή κίνηση πεζών και τροχοφόρων.

Μάλιστα πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν υψηλές για το σημείο, ταχύτητες αφού γνωρίζουν ότι υπάρχει ελλιπής αστυνόμευση και που και που περνάει κανένα περιπολικό χωρίς όμως να ελέγχει τους διερχόμενους οδηγούς.

Σήμερα λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι κι ενώ οι σερβιτόροι έτρεχαν συνεχώς για να σερβίρουν τους πελάτες τους, την ίδια ώρα νεαροί δικυκλιστές που εργάζονται ως ντελιβεράδες κινούνταν στον ίδιο δρόμο για να προλάβουν να παραδώσουν τις παραγγελίες τους.

Ενας από αυτούς με το δίκυκλο του πήγαινε παραγγελία ενώ η νεαρή κοπέλα με το δίσκο στο χέρι έσπευδε να σερβίρει τους πελάτες γνωστού καταστήματος της παραλιακής οδού προς την θάλασσα.
Το μηχανάκι έπεσε επάνω στην κοπέλα την παρέσυρε και κατά σύμπτωση και οι δύο χτύπησαν μεταξύ τους τα κεφάλια τους, αναφέρουν ανεπίσημες διαρροές από αρμόδιες πηγές.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε και τα δύο άτομα στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η κατάσταση του δικυκλιστή κρίνεται σοβαρή αλλά όχι ανησυχητική, η κοπέλα είναι πιο ελαφρά.

lamiafm1.gr

via ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ Blog https://ift.tt/3j896rx
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη