Η ανακοίνωση της AstraZeneca: Το σχόλιο για τη παρενέργεια που "πάγωσε" το εμβόλιο

PEXELS

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η AstraZeneca κατά την οποία δίνει διευκρινίσεις για την προσωρινή διακοπή δοκιμών του εμβολίου που παρασκευάζει κατά του κορονοϊού λόγω παρενέργειας σε εθελοντή.

H φαρμακευτική εταιρεία στην ανακοίνωσή της υπογράμμισε ότι η διακοπή πραγματοποιήθηκε εκούσια «για να να επιτραπεί σε ανεξάρτητη επιτροπή να αξιολογήσει τα δεδομένα ασφαλείας ενός μοναδικού συμβάντος ανεξήγητης ασθένειας που παρατηρήθηκε στη δοκιμή Φάσης III στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Τη χαρακτήρισε μία «συνήθη ενέργεια», η οποία είναι απαραίτητη σε τέτοιες περιπτώσεις για τη διασφάλιση της ακεραιότητας των δοκιμών

Η AstraZeneca σημείωσε ότι καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να επισπεύσει την αξιολόγηση αυτού του μοναδικού συμβάντος, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο δυνητικός αντίκτυπος στο χρονοδιάγραμμα της κλινικής δοκιμής

Τέλος τόνισε ότι αυτή η προσωρινή διακοπή αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι είναι πιστή στις αρχές ασφάλειας και συμφερόντων της κοινωνίας.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της AstraZeneca



via Ειδησεις https://ift.tt/32doWeQ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη