"Εξασκούμαι στη Γραμματική και στο Συντακτικό των Αρχαίων Ελληνικών" : Κυκλοφόρησε η τριλογία των εκπαιδευτικών βιβλίων του Βοιωτού κ. Νίκου Σφυρή, ένα χρήσιμο εκπαιδευτικό εργαλείο στα χέρια κάθε εκπαιδευτικού, γονιού και μαθητή


Η σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων με τίτλο "Εξασκούμαι στη Γραμματική και στο Συντακτικό των Αρχαίων Ελληνικών"   αποτελεί ένα χρήσιμο εκπαιδευτικό εργαλείο στα χέρια κάθε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, ΓΟΝΙΟΥ και ΜΑΘΗΤΗ, που στοχεύει στον έλεγχο και τη βελτίωση της προόδου του διδασκόμενου. Τα βιβλία (Α΄ & Β΄ Γυμνασίου), που κυκλοφορούν ήδη από τις Εκδόσεις "24 Γράμματα", περιέχουν συνολικά πάνω από 500 ασκήσεις παντός τύπου (αντιστοιχίες, σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα, επιλογής, συμπλήρωσης κενού κ.ά), οι οποίες ακολουθούν τη σειρά διδασκαλίας του σχολικού εγχειριδίου. 

Στο τέλος κάθε ενότητας υπάρχουν Κριτήρια Αξιολόγησης που δίνουν τη δυνατότητα να ελεγχθεί η αφομοίωση των γνώσεων από το μαθητή, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στο βιβλίο υπάρχει ένθετο με τις απαντήσεις όλων των ασκήσεων και των κριτηρίων, ώστε αυτό να είναι εξίσου εύχρηστο όχι μόνο από τον εκπαιδευτικό, αλλά και από το γονιό. Και τα τρία βιβλία μπορείτε να τα βρείτε ή να τα παραγγείλετε σε όλα τα φυσικά και ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βιβλία κάντε κλικ ΕΔΩ

Ένα μικρό δείγμα των βιβλίων μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους:
Α΄ Γυμνασίου - http://fliphtml5.com/rctor/xrox
Β΄ Γυμνασίου - http://fliphtml5.com/rctor/feht
Γ΄ Γυμνασίου - https://fliphtml5.com/rctor/sbmi/

Για να παραγγείλετε τα βιβλία ηλεκτρονικά από τον Εκδοτικό Οίκο:
Α΄ Γυμνασίου - https://24grammata.com/product/88899/
Β΄ Γυμνασίου - https://24grammata.com/product/77799/
Γ΄ Γυμνασίου https://24grammata.com/product/66699/

Λίγα λόγια για το συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σφυρής γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1990 και μεγάλωσε στο Διόνυσο Βοιωτίας, όπου κατοικεί έως σήμερα. Από μικρός αγάπησε τα φιλολογικά μαθήματα και κατάφερε να εισαχθεί στο Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, απ' όπου αποφοίτησε με πτυχίο στον τομέα της Κλασικής Φιλολογίας. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων ασχολήθηκε παράλληλα με την κατασκευή ιστοσελίδων και την πληροφορική. Με τη συγγραφή  εκπαιδευτικών έργων ξεκίνησε να ασχολείται το 2016, όταν αξιοποιώντας τις γνώσεις του πάνω στα δύο αντικείμενα (φιλολογία & πληροφορική) δημιούργησε τη δική του προσωπική ιστοσελίδα με φιλολογικές σημειώσεις πάνω στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών Γυμνασίου (www.arxaiagumnasiou.net). Το βιβλία που ξεκίνησαν να κυκλοφορούν το Μάρτιο του 2020 από τις εκδόσεις "24 Γράμματα" αποτελούν "καρπό" αυτής της αναγνωρισμένης προσπάθειας και είναι τα πρώτα μιας σειράς συγγραμμάτων που σχετίζονται με τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών στο Γυμνάσιο.


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2GYYptq
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη