Πανσερραϊκός: Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα χωρίς αναδιάρθρωση

Πανσερραϊκός: Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα χωρίς αναδιάρθρωση

Επιστολή παραίτησης από το πρωτάθλημα απέστειλαν  στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη 22 ΠΑΕ (οι 14 της περσινής Football league και οι οκτώ πρωταθλητές της Γ) ανάμεσα τους και η ΠΑΕ Πανσερραϊκός αναφέροντας ότι εάν δεν πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, θα παραδώσουν στις σφραγίδες τους την ερχόμενη Παρασκευή 11/9 στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Αναλυτικά η επιστολή των 22 ΠΑΕ:  «Παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε ΑΜΕΣΑ ότι εφόσον δεν θα πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, οι κάτωθι είκοσι δύο (22) ομάδες, δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και ως εκ τούτου θα παραδώσουμε στο Υφυπουργείο Αθλητισμού την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12.00 τις σφραγίδες των σωματείων μας».

Οι συνυπογράφουσες ΠΑΕ

Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ, Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΒΑΛΑ Α.Ο., ΑΙΓΑΛΕΩ, ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ, ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ, Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΡΟΔΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/33d1X2R
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη