Ολυμπιακός: Αποστολή για τον τελικό με την ΑΕΚ με τις ...μεταγραφές από Μάρτινς

eurokinissi

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Βόλο, έχοντας «μέσα» Σεμέδο, Σουντανί και τις ...μεταγραφές του καλοκαιριού, χωρίς να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό έχουν μόνο οι παίκτες που ήταν στο περσινό ρόστερ, για αμφότερες τις ομάδες.

H ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε τα ονόματα που θα ταξιδέψουν στον Βόλο. Αναλυτικά η αποστολή:

Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Χολέμπας, Βρουσάι, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Σουρλής, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί.



via Ειδησεις https://ift.tt/2ZnYQE5
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη