Κέρκυρα: Συνάντηση Σ. Γκίκα με υφ. Υγείας και πρόεδρο ΟΚΑΝΑ

Κέρκυρα: Συνάντηση Σ. Γκίκα με υφ. Υγείας και πρόεδρο ΟΚΑΝΑ

Συνάντηση με τη νέα υφυπουργό Υγείας, αρμόδια για την ψυχική υγεία, Ζωή Ράπτη, είχε σήμερα στην Αθήνα ο βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας.

Ο βουλευτής ενημέρωσε την κ. Ράπτη για τα ζητήματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου της στην Κέρκυρα, όπως οι δομές ψυχικής υγείας, οι ξενώνες, το ζήτημα μεταφοράς του ΟΚΑΝΑ εκτός Π. Ψυχιατρείου, οι δραστηριότητες του ΚΟΙΣΠΕ «Νέοι Ορίζοντες», ζητήματα του ψυχιατρικού τομέα του Νοσοκομείου, και άλλα.

Ο βουλευτής ανακοίνωσε, επίσης, ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη της υφυπουργού στην Κέρκυρα. Ο κ. Γκίκας συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ, Θανάση Θεοχάρη, και συζήτησαν το ζήτημα της μεταφοράς του ΟΚΑΝΑ εκτός Π. Ψυχιατρείου, καθώς και τρόπους ενίσχυσης του Οργανισμού στην Κέρκυρα.

 

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/33hYMXw
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη