Φλώρινα: Ενημέρωση εργαζόμενων – άνεργων από το παράρτημα του ΙΝE-ΓΣΕΕ

Φλώρινα: Ενημέρωση εργαζόμενων – άνεργων από το παράρτημα του ΙΝE-ΓΣΕΕ

Ενημέρωση των εργαζόμενων και των άνεργων της Φλώρινας μέσω κειμένου πληροφόρησης με τίτλο «Τάσεις και εξελίξεις στην αγορά εργασίας ως εργαλείο αναζήτησης εργασίας» πραγματοποιεί μέσω της ιστοσελίδας του το παράρτημα του Ινστιτούτου Εργασίας στη Φλώρινα, στο πλαίσιο λειτουργίας των εξ αποστάσεως δράσεων πληροφόρησης του «Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων».

Το κείμενο μπορείτε να το βρείτε:  εδώ 

Στόχος, όπως αναφέρει, είναι η έγκαιρη και έγκυρη γνώση άνεργων και εργαζόμενων για τα επαγγέλματα που παρουσιάζουν ζήτηση την τρέχουσα χρονική στιγμή. Επιπλέον, οι δείκτες και τα εργαλεία που παρουσιάζονται και αξιοποιούνται στο παρόν κείμενο είναι επικαιροποιημένοι και λαμβάνουν υπόψη τις αλλαγές που επήλθαν στην αγορά εργασίας, όπως η ένταξη και ευρεία εφαρμογή της τηλε-εργασίας εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19.

«Υπενθυμίζουμε ότι για τυχόν ερωτήματά σας προς το Δίκτυο είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε τις φόρμες επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ»: 

www.ert.gr



via ert.gr https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/florina/florina-enimerosi-ergazomenon-anergon-apo-to-parartima-toy-ine-gsee/

RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη