Εντοπίστηκε περιεχόμενο κοινωνικής μηχανικής στον ιστότοπο http://www.kaliterilamia[.]gr/

Message type: [WNC-806900]
Search Console

Εντοπίστηκε περιεχόμενο κοινωνικής μηχανικής στον ιστότοπο http://www.kaliterilamia.gr/

Προς: Webmaster της ιδιοκτησίας http://www.kaliterilamia.gr/,

Τα συστήματα Ασφαλούς περιήγησης της Google διαπίστωσαν ότι ορισμένες σελίδες στον ιστότοπό σας ενδέχεται να έχουν παραβιαστεί ή να περιλαμβάνουν πόρους τρίτου μέρους, όπως διαφημίσεις που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να εξαπατήσουν τους χρήστες, έτσι ώστε να εγκαθιστούν κακόβουλο λογισμικό ή να παραχωρούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Για την προστασία των επισκεπτών του ιστότοπού σας, οι σελίδες που έχουν επηρεαστεί υποβιβάστηκαν στα αποτελέσματα αναζήτησης Google, ενώ τα προγράμματα περιήγησης, όπως το Google Chrome, εμφανίζουν πλέον μια προειδοποίηση όταν οι χρήστες επισκέπτονται τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να δείτε ποιες σελίδες ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί στην αναφορά Ζητήματα ασφαλείας.

Ενεργήστε άμεσα για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα και να καταργήσετε την προειδοποίηση:

1

Εντοπίστε τις σελίδες που παραβιάστηκαν

Ελέγξτε τα παραδείγματα των URL στη σελίδα "Ζητήματα ασφαλείας" στο Search Console. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η σελίδα εμφανίζει μια λίστα δειγμάτων και όχι μια πλήρη λίστα προβληματικών URL.

2

Κατάργηση παραπλανητικού περιεχομένου

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον εντοπισμό και την κατάργηση όλου του προβληματικού περιεχομένου στον ιστότοπό σας, εξετάστε το ενδεχόμενο επαναφοράς μιας παλαιότερης έκδοσης του ιστοτόπου σας. Εάν έχετε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας, βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν σχεδιαστεί για την εξαπάτηση ή την παραπλάνηση των επισκεπτών.

3

Προστατέψτε τον ιστότοπό σας από μελλοντικές επιθέσεις

Εντοπίστε και διορθώστε τυχόν ευπάθειες που επέτρεψαν την παραβίαση του ιστοτόπου σας. Αλλάξτε τους κωδικούς πρόσβασης για τους λογαριασμούς διαχείρισης. Εξετάστε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία φιλοξενίας σας για να ζητήσετε βοήθεια με το θέμα.

4

Αίτημα ελέγχου ασφαλείας

Θα πρέπει να προβείτε σε αυτήν την ενέργεια, μόνο αφού βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος δεν περιλαμβάνει προβληματικό περιεχόμενο. Συμπεριλάβετε τυχόν λεπτομέρειες ή τεκμηρίωση που μπορούν να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τις αλλαγές που πραγματοποιήσατε στον ιστότοπό σας.

Ακολουθεί ένα δείγμα URL από τον ιστότοπό σας, όπου εντοπίσαμε περιεχόμενο κοινωνική μηχανικής:

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Ηλεκτρονικό ψάρεμα (Phishing) και την Κοινωνική μηχανική.
Ανατρέξτε στον οδηγό βοήθειας για παραβιασμένους ιστότοπους.
Μάθετε πώς μπορείτε να υποβάλετε αίτημα για έλεγχο στο κέντρο βοήθειας.
Υποβάλετε ερωτήσεις στο φόρουμ μας. Για περισσότερη βοήθεια, αναφέρεται τον τύπο μηνύματος [WNC-806900].
Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 | Λάβατε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συναλλαγής επειδή ο ιστότοπός σας έχει καταχωριστεί στο Google Search Console | Καταργήστε την εγγραφή σας από αυτόν τον τύπο μηνύματος
Προσθέστε συνεργάτες που θα λαμβάνουν μηνύματα για αυτόν τον λογαριασμό Search Console

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη