Βηρυτός: Μεγάλη φωτιά στο λιμάνι, Live εικόνα

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Νέα έκρηξη σημειώθηκε στο λιμάνι της Βηρυτού, λίγες εβδομάδες αφού καταστράφηκε ολοσχερώς μετά τη μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε τον Αύγουστο από χιλιάδες τόνους νιτρικού αμμωνίου που ήταν αποθηκευμένο στο λιμάνι.

Το λιμάνι, μετά την έκρηξη, δεν έχει καθαριστεί με αποτέλεσμα να υπάρχουν ακόμη εύφλεκτα υλικά που φαίνεται πως προκάλεσαν τη νέα φωτιά στα συντρίμμια.

Ο στρατός του Λιβάνου ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει ελικόπτερά του για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ εικόνες που μεταδίδονται από τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν ελικόπτερο με δεξαμενή με νερό να πετάει στην περιοχή.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στην ζώνη αφορολόγητων προϊόντων του λιμανιού, ενώ μια τεράστια στήλη καπνού είναι ορατή από πολλές συνοικίες της πρωτεύουσας. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Εικόνες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν πυροσβέστες να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά στο λιμάνι, όπου βρίσκονται αποθήκες και σιλό σιτηρών που είχαν καταστραφεί από την έκρηξη της 4ης Αυγούστου.



via Ειδησεις https://ift.tt/3hiNdEo
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη