ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1: Ο Μουργκ απέδωσε δικαιοσύνη!

Eurokinissi

Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που κρατούσε τους τρεις βαθμούς της νίκης επί 89′ λεπτά στο ματς των «δικεφάλων» κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Ανσαριφάρντ να σκοράρει το μοναδικό γκολ του αγώνα μέχρι εκείνη τη στιγμή, όμως τότε ο Μουργκ σκόραρε με το κεφάλι και «μοίρασε το καρπούζι» σε έναν αγώνα που οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα, αλλά οι γηπεδούχοι έδειχναν να κρατούν το ζητούμενο, δηλαδή τη νίκη.

Στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ ήταν πιο δραστήριος από τους «κιτρινόμαυρους», όμως η ΑΕΚ που είχε αρκεστεί στο να μην επιτρέπει στον αντίπαλο να την απειλεί, αλλά να του δίνει τους χώρους, είδε τους Τάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ να συνεργάζονται άψογα στο 23ο λεπτό και με το εξαιρετικό τελείωμα του Ιρανού βρήκε πρώτη το γκολ, προσδίδοντας άγχος στο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων».

Ο «δικέφαλος του βορά» στο πρώτο 20λεπτο πατούσε καλύτερα και οι παίκτες του έβγαιναν απειλητικά προς την περιοχη της ΑΕΚ, όμως οι τελικές τους πάσες δεν ήταν τέτοιες που να επιτρέπουν στον Τσιντώτα να ανησυχεί. Στο 21ο λεπτό ο Ζίβκοβιτς σούταρε στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα πέρα έξω από τα δοκάρια του, στην πιο αξιόλογη φάση μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έψαχνε πιο ζωηρά το γκολ, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ!

Ο Τάνκοβιτς διέσχισε το γήπεδο προς την περιοχή του ΠΑΟΚ, είδε τον Ανσαριφάρντ μπροστά του και με ένα μαγικό σκάψιμο της μπάλας τον έβγαλε σε θέση βολής. Ο Ιρανός σούταρε με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κόντρα στη μέχρι τότε ροή του αγώνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο over fm



via Ειδησεις https://ift.tt/3dAnYNQ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη