Λαμία - Βόλος 1-2


Ο Βόλος έφυγε με τη νίκη (1-2) από τη Λαμία χάρη σε δύο γκολ του Τάσου Δουβίκα. Παραμένουν χωρίς βαθμό οι Φθιώτες, σκόραρε ο Μπιανκόνι, είδε όμως τον Γκαραβέλη να αποκρούει πέναλτι. 

ΗΛαμία υποδέχθηκε το Βόλο για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten με την ομάδα της Μαγνησίας να φεύγει με το τρίποντο (1-2) από το "Αθανάσιος Διάκος" χάρη σε δύο γκολ του Τάσου Δουβίκα.

Οι Θεσσαλοί απέδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση καθώς μετρούν δύο νίκες (Περιστέρι και Λαμία) και μία ισοπαλία (με ΠΑΟΚ), ενώ έχουν μία ήττα (εντός από Άρη). Δείτε τα πράγματα που μάθαμε από το ματς.

Η ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΟΥΒΙΚΑ
Η απόκτηση του Τάσου Δουβίκα δεν έκανε τόσο ντόρο στο Βόλο, όσο για παράδειγμα του Νίκο Μαρτίνες, ή του Αμρ Ουάρντα. Κι όμως ο 21χρονος έχει αποδειχθεί λίρα εκατό για το εξαιρετικό ξεκίνημα των Θεσσαλών στο πρωτάθλημα.

Ο πρώην επιθετικός του Αστέρα άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ δεξιά εντός περιοχής, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Θεοδωρόπουλο.

Ήταν ο ίδιος που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα της Μαγνησίας στο 74ο λεπτό. Έπιασε στον ύπνο τον Αντέτζο στο κέντρο της άμυνας και μετά το γύρισμα του Μαρτίνες από αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΗΣ Η ΛΑΜΙΑ
Η Λαμία είχε ευκαιρίες στο ματς. Και δεν ήταν μόνο η εκτέλεση πέναλτι του Μιγκέλ Μπιανκόνι, την οποία απέκρουσε πέφτοντας στη σωστή γωνία ο Σάκης Γκαραβέλης.

Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που έκανε το 1-1 στο 48ο λεπτό, παίρνοντας μίνι εκδίκηση από τον εαυτό του. Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ευκαιρίες να φθάσει και σε δεύτερο γκολ τόσο με τον Μπιανκόνι, όσο και με τον ιδιαίτερα δραστήριο Χατζηστραβό. Εις μάτην, όμως.

H ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
Ο Βόλος υπερέχει σε ποιότητα στη Λαμία. Αρκεί να δει κάποιος τους δύο πάγκους με τους φιλοξενούμενους να έχουν ως αναπληρωματικούς τους Νίνη, Ουάρντα, Γέντρισεκ, Γκουαροτσένα.

Ήξερε τι ήθελε και πώς να το πετύχει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή που δεν είχε σχέδιο ήταν η Λαμία. Παρά την είσοδο των Ντέλετιτς, Βασιλακάκη και Αραμπούλι - των τριών πιο πρόσφατων μεταγραφικών αποκτημάτων - επιχείρησε με ψηλές μπαλιές να απειλήσει την εστία του Βόλου.

Μπαλιές που δεν προκάλεσαν στο τελευταίο τέταρτο του ματς κανέναν πρόβλημα στον Δημόπουλο. Παράμετρος που έχει σίγουρα να κάνει με τη διαφορά προσέγγισης των ματς από τους Άνχελ Λόπεθ και Γιώργο Πετράκη.

www.sport24.gr
Νεότερη Παλαιότερη