Μπλόκα στην Πελοπόννησο για τη δολοφονία του 18χρονου - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

korinthostv

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε πολλά σημεία στο οδικό δίκτυο Πελοποννήσου από ομάδες Ρομά που διαμαρτύρονται για τη δολοφονία του 18 στη Μεσσηνία. 

Σε σημεία του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται ομάδες ατόμων, τα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, διαμαρτύρονται για τον φόνο του 18χρονου στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας.

Εκτός από τον αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας, συγκεντρώσεις από ομάδες ατόμων υπάρχουν στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης, στην περιοχή της Ροδοδάφνης Αιγίου, δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών, στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας, στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου - Άργους, στην Αργολίδα, στο πρώτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης - Σπάρτης, στην Αρκαδία και στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης - Γυθείου στην Λακωνία.

Νωρίτερα όμάδα περίπου 40 Ρομά επιτέθηκε σε αστυνομικούς στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο.

Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Καλαμάτας, ο 63χρονος που κατηγορείται για τον φόνο του 18χρονου, που έγινε την περασμένη Δευτέρα στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας.

Καθ΄ όλη την διάρκεια της απολογίας του 63χρονου, έξω από το δικαστικό μέγαρο της Καλαμάτας είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες συγγενείς και φίλοι του θύματος, ενώ η Αστυνομία είχε λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων.



via Ειδησεις https://ift.tt/2Ihr2Tz

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη