Κρήτη: Μια 40χρονη θετική στην covid-19 θα γεννήσει με καισαρική

Κρήτη: Μια 40χρονη θετική στην covid-19 θα γεννήσει με καισαρική

Έγκυος 40χρονη από Μάλια η οποία νοσηλεύεται στη μονάδα Covid 19 του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου θα γεννήσει σήμερα με καισαρική τομή. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί, μετά τη γέννα το παιδί θα μεταφερθεί στη μονάδα νεογνών στο ΠΑΓΝΗ. Η μητέρα, παρά την παραμονή της στη μονάδα covid 19 εδώ και τρεις βδομάδες με ελαφρά συμπτώματα και θετικό τεστ, εξακολουθεί να είναι θετική.

Μετά τη γέννα η γυναίκα θα μεταφερθεί στην κλινική covid 19, όπου θα νοσηλευτεί για λίγες μέρες και θα πάει σπίτι της σε κατάσταση καραντίνας, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος της ίωσης.

Για ένα σημαντικό επίτευγμα του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου κάνουν λόγο ιατρικοί κύκλοι, σε μια τόσο εύθραυστη και επικίνδυνη κατάσταση στην οποία βρέθηκε η 40χρονη έγκυος, στην πρώτη της γέννα. Θετικός βρέθηκε αρχικά και ο πατέρας του παιδιού, ωστόσο μετά το το τελευταίο τεστ, το πρόσημο για εκείνον είναι αρνητικό.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3npp2IG
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη