Κατεβασμένη από ενημερωτική σελίδα η προκήρυξη του Ο.Λ.Α που κατείχε ο 42χρονος

Eurokinissi

«Κατεβασμένη» από ενημερωτική ιστοσελίδα τελικά η προκήρυξη του Ο.Λ.Α. σε μορφή PDF που βρέθηκε στην κατοχή του 42χρονου κατηγορούμενου και όχι γραμμένη από τον ίδιο ή πρωτότυπη. Όπως προκύπτει η προκήρυξη δεν είχε συνταχθεί από τον ίδιο τον 42χρονο. Επί της ουσίας των κατηγοριών σε βάρος του όπως αναφέρουν στην ΕΛ.ΑΣ, δεν αλλάζει κάτι αφού δεν κατηγορείται για τρομοκρατία.

 

Από την περαιτέρω ανάλυση προέκυψε αυτή η πραγματικότητα για την οποία ενημερώθηκε η Δικαιοσύνη από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο από την Αντιτρομοκρατική επισημαίνουν ότι ως προς την ουσία δεν αλλάζει κάτι αφού δεν κατηγορείται για τρομοκρατία αλλά για την οπλοκατοχή και την κατοχή εκρηκτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα εγκληματολογικά εργαστήρια τονίζουν πάντως ότι το PDF ήταν αναρτημένο την ίδια ημέρα στις ενημερωτικές ιστοσελίδες με την ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και όχι πριν, με την διαφορά ότι σε αυτή την ιστοσελίδα ήταν σβησμένα τα «metadata» και στις ενημερωτικές όχι.

Ασχέτως λοιπόν του αν η αρχική του δημιουργία είναι κάποιες ώρες πριν το «κατέβασμα» έχει γίνει από ενημερωτική ιστοσελίδα και δεν μπορεί να αποδοθεί στον κατηγορούμενο.



via Ειδησεις https://ift.tt/2HcjrFv

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη