Κορονοϊός Ελλάδα: Τρεις ασθενείς σε ΜΕΘ χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ο μεγαλύτερος 55 ετών και οδηγός σχολικού λεωφορείου

eurokinissi

Αύξηση εμφανίζουν σήμερα, Τρίτη 6 Οκτωβρίου, τα περιστατικά κορονοϊού στη χώρα μας που εισάγονται σε ΜΕΘ, ενώ δεν ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου και δεν έχουν υποκείμενο νόσημα.

Συγκεκριμένα, δύο 50χρονοι άνδρες διασωληνώθηκαν και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ ένας ακόμα 55 ετών στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Οι τρεις άνδρες εισήχθησαν σήμερα σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) της χώρας χωρίς να πάσχουν από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Οι δύο πρώτοι εμφάνισαν σοβαρές επιπλοκές στην υγεία τους εξαιτίας του κορονοϊού και διασωληνώθηκαν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο.

Στην περίπτωση του τρίτου άνδρας, ηλικίας 55 ετών, οι γιατροί δίνουν μάχη να αποφύγουν τη διασωλήνωση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Ο 55χρονος από τη Ζάκυνθο εργαζόταν ως οδηγός λεωφορείου και σε σχολικά λεωφορεία, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στο νησί, καθώς δεν έχει αρχίσει ακόμη η ιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ.via Ειδησεις https://ift.tt/33AdwCD
Από το Blogger.