Η αποκάλυψη του Γεωργούλη: Αυτός είναι ο μισθός μου ως ευρωβουλευτής

Η αποκάλυψη του Γεωργούλη: Αυτός είναι ο μισθός μου ως ευρωβουλευτής

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Μάκη Θεοδόση, «Μικροσκόπιο» μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης. Και ο ηθοποιός και φέτος παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού στο Open, Joker προχώρησε σε δηλώσεις για τη θέση του ως ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και παρουσιαστής. Και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ποσό που παίρνει ως ευρωβουλευτής.

Οι δηλώσεις του, δε, άφησαν με το στόμα ανοιχτό τους πάντες στο Πρωινό, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε συγκεκριμένα: «Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ, όπως μπορώ, τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Είναι αυτό που είχε πει κάποια στιγμή και η μητέρα μου, ότι έχεις βγει στις Ευρωεκλογές γιατί ο κόσμος σε αγαπάει, να του ανταποδώσεις την αγάπη που πήρες».

Και πρόσθεσε: «Αυτό είναι ουσιαστικά η αλλοίωση της ταυτότητάς μου, εάν πω ότι πέρα του ότι με ψήφισε ο κόσμος σαν ευρωβουλευτή θα πρέπει να ξεχάσω και την υπόλοιπή μου ζωή. Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου σαν ευρωβουλευτής, επειδή συνεχίζω να δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνεις και αυτό, είναι σαν να κατηγορείς και έναν άλλον ευρωβουλευτή γιατί έχει παιδιά που του απασχολούν χρόνο. Εγώ δεν έχω παιδιά, έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον ξοδεύω όπου μου αρέσει».

Για να συμπληρώσει σχετικά με την αμοιβή τους στην Ευρωβουλή: «Οι πολιτικοί δεν είναι σταρς. Δεν είναι ότι όποιος πολιτικός αναγνωρίζεται περισσότερο παίρνει περισσότερα λεφτά. Όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό, ανεξαρτήτως από τις δουλειές που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20,000 ευρώ. Το 20,000, αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25,000 ευρώ. Άρα, τα 20,000 δεν ισχύουν. Ισχύουν τα 25,000 που αφορούν στα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν θα πρέπει να δοθούν πίσω».

Μόλις τελείωσε η προβολή του βίντεο με τις επίμαχες δηλώσεις, στο Πρωινό προχώρησαν σε διάφορα σχόλια, χωρίς να κρύψουν πως έμειναν έκπληκτοι με όσα άκουσαν.

«Αποκλείεται!», αναφώνησε η Φαίη Σκορδά ενώ ο Βαγγέλης Περρής πήρε τον λόγο και είπε μεταξύ άλλων: «Παραδίνομαι! Δεν μπορεί, κάτι δεν πάει καλά. Εκεί στις Βρυξέλλες που είναι με κάτι τον ψεκάζουν; Αυτά τα οποία λέει δεν χωράνε σε καμία λογική! Είναι παράλογα, είναι τρελά».via Ειδησεις https://ift.tt/3lsIySK
Από το Blogger.