Ειρηνευτικές συνομιλίες στη Μόσχα για Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν με παρέμβαση Πούτιν

Κυβέρνηση Αρμενίας, φωτογραφία αρχείου

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, το οποίο επικαλείται τη σημερινή ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν επιβεβαίωσαν ότι οι υπουργοί Εξωτερικών τους θα μεταβούν για συνομιλίες στη Μόσχα.

 

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, απηύθυνε έκκληση για τερματισμό των στρατιωτικών ενεργειών στη σύγκρουση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ενώ το Κρεμλίνο απηύθυνε σήμερα την πρόσκληση στον αζέρο υπουργό Εξωτερικών Τζεϊχούν Μπαϊράμοφ και στον αρμένιο ομόλογό του Ζοχράμπ Μνατσακανιάν.

«Το Μπακού και το Γερεβάν επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους σε συνομιλίες στη Μόσχα. Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS είχε μεταδώσει, επικαλούμενο τον πρεσβευτή της Αρμενίας στη Ρωσία, πως ο αρμένιος υπουργός Εξωτερικών Μνατσακανιάν σχεδιάζει να φθάσει αργότερα σήμερα στη Μόσχα.



via Ειδησεις https://ift.tt/36OWumm

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη