Χρυσή Αυγή: Ελαφρυντικά επειδή είναι φιλόζωος και χριστιανός ζητά ο Γ. Λαγός

Χρυσή Αυγή: Ελαφρυντικά επειδή είναι φιλόζωος και χριστιανός ζητά ο Γ. Λαγός

Σύμφωνα με τον συνήγορό του «ο Γιάννης Λαγός μέχρι σήμερα προάγει τα συμφέροντα της Ελλάδος, με πολιτικά μέσα μέσω της ευρωβουλής»

Τρία ελαφρυντικά αιτήθηκε και ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, για την υπόθεση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Η υπεράσπισή του ζήτησε να αναγνωριστούν στον ευρωβουλευτή τα ελαφρυντικά του σύννομου βίου, της καλής διαγωγής μετά την πράξη και της μη εύλογης διάρκειας της δίκης. Σύμφωνα με τον συνήγορό του «ο Γιάννης Λαγός μέχρι σήμερα προάγει τα συμφέροντα της Ελλάδος, με πολιτικά μέσα μέσω της ευρωβουλής».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα φιλοζωικά αισθήματα του Γιάννη Λαγού και την πίστη του στην ορθόδοξη θρησκεία, προκειμένου να πείσει το δικαστήριο.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι Ηλίας Κασιδιάρης, Ελένη Ζαρούλια και πολλοί άλλοι πρώην βουλευτές ζητούν διάφορα ελαφρυντικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ



via Ειδησεις https://ift.tt/34zFBJr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη