Δήμος Λαρισαίων: Δωρεάν Εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής για ανέργους και εργαζόμενους

Δήμος Λαρισαίων: Δωρεάν Εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής για ανέργους και εργαζόμενους

Το Κέντρο Κοινότητας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων μετά από μακροχρόνια συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ θα υλοποιήσει δωρεάν εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής για ανέργους και εργαζόμενους.

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 3 εργαστήρια, ώρες 12:00 έως 14:00 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία (1) θεματική ενότητα:

Δευτέρα 12/10/2020 - Διαχείριση Εργασιακού Άγχους (Εργαζόμενοι)

Τρίτη 13/10/2020 - Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Συναισθηματικής Νοημοσύνης (Άνεργοι και Εργαζόμενοι)

Τετάρτη 14/10/2020 - Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Συναισθηματικής Νοημοσύνης (Άνεργοι και Εργαζόμενοι)

Τα εργαστήρια θα υλοποιηθούν στους χώρους του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ (Παράρτημα Θεσσαλίας), Τζαβέλα 4, Τ.Κ. 41222, Λάρισα.

Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν (Covid 19) τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας και ασφάλειας των συμμετεχόντων (αποστάσεις 1,5 μέτρων, χρήση μάσκας προστασίας και αντισηπτικού, αερισμός χώρων κ.α.). Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά εργαστήριο είναι τα δέκα (10) άτομα.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων - Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεων/ Διεύθυνση Πρόνοιας, Οικονόμου Εξ Οικονόμων 8Α & Ρούσβελτ, 3ος όροφος, Λάρισα, τηλ. 2410680250, e-mail: kkoinotitas@larissa-dimos.gr, ή στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας, Τζαβέλα 4, Λάρισα, τηλ. 2410537489-90



via Ειδησεις https://ift.tt/2F4jRfZ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη