Γρεβενά: Υπογειοποίηση κάδων απορριμμάτων από το Πράσινο Ταμείο

Γρεβενά: Υπογειοποίηση κάδων απορριμμάτων από το Πράσινο Ταμείο

Εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου, μετά και τη θετική γνωμοδότηση που έδωσε το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, η υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων σε κεντρικά σημεία της πόλης των Γρεβενών με προϋπολογισμό ένταξης 178 χιλιάδες ευρώ.

Η υπογειοποίηση των κάδων αναμένεται να γίνει στις οδούς: Κωνσταντίνου Ταλιαδούρη και Γεωργίου Μπουσίου, καθώς και στην Πλατεία της 25ης Μαρτίου.

Αναφερόμενος στην εξέλιξη αυτή ο δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης, αφού επισήμανε ότι αναμένεται πλέον η δημοπράτηση των έργων, τόνισε ότι η παρέμβαση αυτή «θα συμβάλλει καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό και την αυτοματοποίηση της αποκομιδής των απορριμμάτων, αναβαθμίζοντας παράλληλα την εικόνα του κέντρου της πόλης και την καθημερινότητα των πολιτών».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3dhRkk1
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη