Συναγερμός στα Χανιά: Φωτιά σε σπίτι στην παλιά πόλη

Συναγερμός στα Χανιά: Φωτιά σε σπίτι στην παλιά πόλη

Συναγερμός σήμανε απόψε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι σε πάροδο της οδού Πόρτου της παλιάς πόλης. 

Η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο του κτηρίου και επεκτάθηκε και σε διπλανό οίκημα προκαλώντας και στα δύο κτήρια σημαντικές υλικές ζημιές. Στο σημείο επιχείρησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ωστόσο το έργο τους ήταν δύσκολο δεδομένου ότι και τα δύο οικήματα είχαν ξύλινα παράθυρα και εσωτερικά ξύλινα δοκάρια ενώ βρισκόταν και σε στενό δρόμο όπου η πρόσβαση οχημάτων ήταν δύσκολη.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς οι πυροσβέστες ενεργοποίησαν και το σύστημα πυρόσβεσης με ειδικούς κρουνούς που υπάρχουν σε σημεία της παλιάς πόλης.

Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες της πυρκαγιάς θα διενεργήσει προανάκριση το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ενδείξεις ότι οφείλεται σε εμπρησμό.



via Ειδησεις https://ift.tt/34JM5Wj

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη