Η Ν.Ε. Φθιώτιδας του Κινήματος Αλλαγής για την απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής

Σήμερα, η  Ελληνική Δικαιοσύνη, με μία ιστορική της απόφαση, χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση, δικαιώνοντας   τα θύματά της και όσους έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια τη μάχη ενάντια στο νεοναζισμό.

Η απόφαση αυτή, είναι επίσης αφορμή γι’ αναστοχασμό σε σχέση με την ανάγκη συνεχούς προάσπισης της Δημοκρατίας. Οφείλουμε όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι  η πολιτική αντιπαράθεση δεν  πρέπει να καταλήγει να υποσκάπτει τα θεμέλιά τη Δημοκρατίας, δίνοντας  ευκαιρίες σ’ αυτούς που είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τα ίδια τα όπλα της για να την καταλύσουν. Το πολιτικό σύστημα οφείλει ν’ αποκαταστήσει τη σχέση εμπιστοσύνης του με τον ελληνικό λαό και με τη συμπεριφορά του ν’ αποδείξει ότι μπορούμε να διαφωνούμε σε πολλά ζητήματα αλλά συμφωνούμε απόλυτα σ’ ένα : Στην υπεράσπιση της Δημοκρατίας που μας δίνει αυτή τη δυνατότητα να διαφωνούμε.

Το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή και αταλάντευτα απέναντι στη νεοναζιστή εγκληματική οργάνωση, με οδηγό την ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου, «Η Δημοκρατία είναι θέμα μόνιμου αγώνα». Συνεχίζουμε, μόνο μαζί τελειώνουμε τους νεοναζί !

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη