Πετράκης: Στάθηκε στο πώς δέχεται γκολ η Λαμία


Μία νίκη για να γυρίσει η ψυχολογία όλων χρειάζεται η Λαμία σύμφωνα όσα είπε ο Γιώργος Πετράκης μετά την εντός έδρας ήττα από το Βόλο. Έως τώρα η ομάδα του νεαρού τεχνικού βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, δεν έχει ούτε βαθμό, αλλά ο ίδιος υποστήριξε πως με τις προσθήκες που έγιναν, θα υπάρξει βελτίωση.

Αρχικά ο Πετράκης είπε στην κάμερα της NOVA: 

«Κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο μπορούμε να τα επηρεάσουμε και κάποια όχι και τόσο πολύ. Νομίζω ότι πολλοί παράγοντες ευθύνονται για αυτό. Αυτή τη στιγμή θα ήταν ανώριμο για να τοποθετηθώ για το τι είναι αυτό που συμβαίνει. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα από σκληρή δουλειά εμείς ψάχνουμε αυτό που φταίει και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Για ακόμα ένα παιχνίδι παρότι είχαμε την υπεροχή, για κάποιο λόγο συμβαίνουν πράγματα και δεχόμαστε ευκαιρίες. Αυτό επηρεάζει ψυχολογικά την ομάδα μας και από εκεί και πέρα τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα. Δεν έχω κανένα παράπονο. Οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν μέχρι το 90′ που ήταν ο στόχος μας. Ήμασταν κοντά -έστω στο να ισοφαρίσουμε και τους αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό.

Για τα πολλά γκολ που έχει δεχθεί η Λαμία, απάντησε: «Όλοι μαζί βάζουμε γκολ και όλοι μαζί τα δεχόμαστε. Είμαστε όλοι αμυνόμενοι και επιτιθέμενοι. Δεν είμαστε αμυντικοί και επιθετικοί. Δεν έχει να κάνει 100% με την ατομικότητα. Όμως με πρώτο από όλους εμένα, κάποιοι από εμάς κάποιες φορές μπορεί να μην βρισκόμαστε στην καλύτερη μας μέρα. Το λάθος είναι μέσα στο παιχνίδι, εμείς προσπαθούμε να προλάβουμε και αυτό. Πραγματικά είναι πολλά τα γκολ που έχουμε δεχθεί για τις αγωνιστικές που έχουν παιχτεί, είναι μεγάλη αιτία προβληματισμού. Το προσπαθούμε πάρα πολύ και το δουλεύουμε, απλώς είναι στενάχωρο πως δεν δεχόμαστε γκολ από καθαρές ευκαιρίες του αντιπάλου. Πάντα δεχόμαστε γκολ ήταν από στατική φάση, είτε από λάθη δικά μας, είτε στη μετάβαση όταν μας πιάνουν ανοργάνωτους».

Τέλος και σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα βοηθήσει η διακοπή, τόνισε: «Τα παιδιά που ήρθαν με βάση την ποιότητα τους θα βοηθήσουν πάρα πολύ και αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Μπαίνουν στο ρόστερ μας καλοί και ποιοτικοί παίκτες. Θα μας βοηθήσουν ακόμα και ψυχολογικά. Οι δέκα ημέρες της διακοπής είναι αρκετές για να βάλουμε περισσότερα πράγματα στα σημεία που έχουμε κρίνει πως έχουμε αδυναμία, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν γίνεται καλή δουλειά. Δυστυχώς το μόνο που μας λείπει είναι το αποτέλεσμα. Ψάχνουμε μια νίκη που αν τη βρούμε θα μας γυρίσει την ψυχολογία και θα είμαστε καλά για τη συνέχεια».

www.sportime.gr
Νεότερη Παλαιότερη