Όμιλος Φίλων Δάσους Λαμίας: Πεζοπορία στο λόφο του Προφήτη Ηλία


Πεζοπορία στο λόφο του Προφήτη Ηλία της Λαμίας
Οι Φθινοπωρινές μας εξορμήσεις άρχισαν την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου με πεζοπορική διαδρομή στον λόφο του Προφήτη Ηλία. Ο χώρος συνάντησής μας ήταν ο Αγ Λουκάς στις 5.00 το απόγευμα.

Μετά απο μια σύντομη γνωριμία με τους νέους φίλους μας που μας ακολουθούν κάθε φορά, ξεκινήσαμε μια διαδρομή 6,00 km και περίπου δύο ωρών. Αν και η θολούρα της ατμόσφαιρας μας χαλούσε το απέραντο της θέασης στον Μαλιακό απο τόσο ψηλά, τα κουνούπια υπαρκτά αλλά ευτυχώς χθες όχι ανυπόφορα, απολύσαμε την διαδρομή, καμαρώσαμε τα δέντρα που κατά καιρούς έχουμε φυτεύσει στον πνεύμονα ζωής της πόλης μας. Προβληματισμένοι όμως απο τα σκουπίδια που υπήρχαν παντού, αλλά και απο τα αδεσποτάκια που μας συντρόφευαν, ανθρώπων έργα όλα αυτά! Ας αλλάξουμε, ποτέ δεν είναι αργά.

Την ερχόμενη Τεταρτη 14 Οκτωβρίου, στις 5.00 μμ, η πεζοπορική μας διαδρομή θα ειναι στον Γοργοπόταμο.

Το Δ.Σ του ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ

*Στις πεζοπορικές μας εξορμήσεις λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19

--

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ  ΔΑΣΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ)

 Διεύθυνση: Καραΐσκάκη 101

35131 Λαμία

Τηλ -  fax 2231044961 κ 6932269378 (Πάρης Φούντας -  Γραμματέας ΟΜΦΙΔΑΣ)

e mail   omfidas@gmail.com

Ιστότοπος

 https://www.facebook.com/omfidas

http://omfidas.blogspot.gr/












Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη