Νέα βαρβαρότητα: Τραυμάτισαν σοβαρά σκυλάκι με αιχμηρό αντικείμενο στον Βόλο

Photo: pexels

Πληθαίνουν ολοένα τα περιστατικά βίας εις βάρος ζώων στην Ελλάδα. Αυτήν τη φορά δέχθηκε επίθεση ένα σκυλάκι στην πόλη του Βόλου.

Σύμφωνα με το volos.ert.gr, το συμβάν έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο 17 Οκτωβρίου, όταν το άτυχο ζώο βρέθηκε τραυματισμένο στον θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο μικρός σε ηλικία σκύλος εντοπίστηκε το απόγευμα από περίοικους της περιοχής του Αγίου Νεκταρίου στην Νέα Ιωνία Βόλου, δίπλα από την τοπική εκκλησία, μέσα σε λίμνη αίματος.

Όταν ο κτηνίατρος Κώστας Ζήγρας ειδοποιήθηκε κι έσπευσε στο σημείο για βοήθεια, διαπίστωσε πως το άτυχο ζώο έφερε «βαθύ τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάγια θωρακική χώρα, οπισθίως της ωμοπλάτης, με ενεργή αιμορραγία» και προέβη αμέσως σε διασωλήνωση και χειρουργείο.

Ο κ. Ζήγρας δήλωσε πως πρόκειται για ένα παρά το πολύ δύσκολο τραύμα. Ο σκύλος έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο, εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την αγριότητα που δέχθηκε.

Η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου ενημέρωσε πως το σκυλάκι θα φιλοξενηθεί σε σπίτι περιοίκου που συμμετείχε στην διάσωσή του, έως ότου αναρρώσει πλήρως και δοθεί για υιοθεσία.



via Ειδησεις https://ift.tt/35dOQiF

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη