Συναγερμός στον Άγιο Στέφανο: Εντοπίστηκαν κρούσματα σε γηροκομείο

Photo: INTIME

Συναγερμός σήμανε σε γηροκομείο στον Άγιο Στέφανο καθώς δύο εργαζόμενοι και μια ηλικιωμένη βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Πρόκειται για μια ηλικιωμένη 88 ετών, η οποία είναι ασυμπτωματική. Νωρίτερα τη Δευτέρα έγινε η μεταφορά της στο νοσοκομείο. Άλλοι δυο εργαζόμενοι βγήκαν επίσης θετικοί στον ιό και απομονώθηκαν στις οικίες τους.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του star, ο ΕΟΔΥ είχε πάει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου, κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ιδιοκτήτη και ήρθε την προηγούμενη Πέμπτη. Έκανε rapid test και βγήκε ένα θετικό μιας εργαζόμενης 33 ετών.

Σήμερα ο διευθυντής της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων έδωσε εντολή να γίνουν άλλα 100 γρήγορα τεστ και έτσι διαπίστωσαν ότι είχαν κολλήσει άλλοι δυο, η ηλικιωμένη και άλλος ένας εργαζομενος.

Σε καραντίνα οίκος ευγηρίας στα Ιωάννινα με εντολή Χαρδαλιά

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη φάση του κορονοϊού, την περίοδο της καραντίνας, ο υπεύθυνος πήρε πρωτοβουλία και κλείστηκαν φιλοξενούμενοι και εργαζόμενοι μέσα στο γηροκομείο για 65 ημέρες προκειμένου να μην υπάρχουν επαφές που θα έθεταν σε κίνδυνο τους ηλικιωμένους.



via Ειδησεις https://ift.tt/3jaQA1m

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη