Ο Χατζηδάκης ζητά την μέγιστη αυστηρότητα από την ΔΕΗ για τον βασανισμό σκύλου από υπάλληλο της

Ο Χατζηδάκης ζητά την μέγιστη αυστηρότητα από την ΔΕΗ για τον βασανισμό σκύλου από υπάλληλο της

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης έκανε παρέμβαση σήμερα μετά το περισταστικό βάναυσης κακοποίησης σκύλου από υπάλληλο ΔΕΗ ζητώντας την μέγιστη αυστηρότητα της εταιρείας απέναντι στον βασανιστή του σκύλου

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με δημόσια παρέμβασή του ενημέρωσε ότι ζήτησε από τη διοίκηση της ΔΕΗ να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει και επεσήμανε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία.

Η βάναυση κακοποίηση του σκύλου που 55χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ τον κρέμασε ζωντανό και του έκοψε τους όρχεις προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και κύμα οργής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης έγραψε: «Με φρίκη πληροφορήθηκα τον άγριο βασανισμό σκύλου που φέρεται να έχει κάνει υπάλληλος της ΔΕΗ στα Χανιά. Ζήτησα από τη διοίκηση της Επιχείρησης να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία».

{https://twitter.com/K_Hatzidakis/status/1313727787782422530}



via Ειδησεις https://ift.tt/3iDZkN1

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη