Κωνσταντίνος Σταυρογιάννης: Δυστυχώς φαινόμενα βίας που δεν είναι αποδεκτά, ’’ξένα’’ μέχρι πρότινος για την περιοχή και την πόλη μας αμαύρωσαν σήμερα την Λαμία

Η τοποθέτηση του αντιδημάρχου έργων του Δήμου Λαμιέων Κωνσταντίνου Σταυρογιάννη για τα περιστατικά βίας που σημειώθηκαν στην Λαμία:

Διαβάστε αναλυτικά:

Δυστυχώς φαινόμενα βίας που δεν είναι αποδεκτά, ’’ξένα’’ μέχρι πρότινος για την περιοχή και την πόλη μας αμαύρωσαν σήμερα την Λαμία.

Καταγγέλλουμε τις πράξεις βίας, με τα περιστατικά εμπρησμών, βανδαλισμών και καταστροφής δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας στα οποία δεν υπάρχει καμία ανοχή και είναι καταδικαστέα από όπου και αν προέρχονται.

Και ταυτόχρονα, συγχαίρουμε τους εργαζομένους των Υπηρεσιών του Δήμου μας, τους ίδιους ανθρώπους που εργάζονται νυχθημερόν εδώ και δύο εβδομάδες για την αποκατάσταση των πληγών που άφησε στο πέρασμά της η κακοκαιρία ΙΑΝΟΣ και σήμερα, καλούντε να ανταποκριθούν και στην αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν ορισμένοι ’’ανεγκέφαλοι’’ με τα σημερινά φαινόμενα βίας .

Τέλος τονίζουμε, ότι είμαστε και θα είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που μας έχουν ανάγκη.



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη