Κομοτηνή:Μήνυμα ειρήνης από τον Μορφωτικό Όμιλο Αρμενίων

Κομοτηνή:Μήνυμα ειρήνης από τον Μορφωτικό Όμιλο Αρμενίων

Το δικό τους μήνυμα θα στείλουν τα μέλη και οι φίλοι του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Ομίλου Αρμενίων Κομοτηνής το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις έξι και μισή το απόγευμα στην σιωπηρή διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί υπέρ της ειρήνης , στην πλατεία Ειρήνης της πόλης.

Με τη συμμετοχή Θεατρικών ομάδων των συλλόγων και των εκπαιδευτών θεατρικής αγωγής των θεατρικών εργαστηρίων της πόλης της Κομοτηνής. «Αφορμή ο πόλεμος που διεξάγεται στην Αρμενία και πιο συγκεκριμένα στο Αρτσάχ ή Ναγκόρνο Καραμπάγ όπως είναι ευρέως γνωστή η περιοχή» δηλώνουν οι διοργανωτές.

«Πόσο πιο ταπεινά να κραυγάσεις «Ειρήνη!» Πόσο πιο δυνατά να φωνάξει η σιωπή «Όχι στον Πόλεμο!», «Όχι στον Θάνατο!» Η τέχνη δηλώνει: Όταν ανθίζει η «Ειρήνη» οι λαοί δρέπουν τους καρπούς της προόδου και του πολιτισμού. Για την ειρήνη βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στο κέντρο της πόλης μας. Χωρίς άλλα λόγια» σημειώνουν επισημαίνοντας πως μετά το δρώμενο των θεατρικών ομάδων, τα μέλη του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Ομίλου Αρμενίων Κομοτηνής, θα πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία τραγουδώντας.

Ακόμη, θα υπάρχει σταντ στο οποίο θα μπορεί κάποιος να πληροφορείται για την τρέχουσα κατάσταση στην περιοχή του Αρτσάχ.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/36AOVPY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη