Τέλος εποχής για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, το επόμενο βήμα μετά το μπάσκετ

photo: Eurokinissi

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έδωσε συνέντευξη για το μέλλον της καριέρας του στο μπάσκετ και τόνισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται. Ο επιβλητικός σέντερ μίλησε στο Israel Hayom και επεσήμανε ότι θα ήθελε να ασχοληθεί με μικρά παιδιά. Παράλληλα αναφέρθηκε στην καριέρα του, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα, αλλά είναι ευχαριστημένος με όσα πέτυχε.

Αναλυτικά, για το αν θα επιστρέψει στο μπάσκετ ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ανάφερε: "Πιθανότατα δεν θα ξαναπαίξω. Η περσινή σεζόν τελείωσε πρόωρα, οπότε είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ και να προσαρμοστώ στη νέα κατάσταση. Ακόμη το σκέφτομαι, αλλά πιθανότατα δεν θα ξαναπαίξω. Έχω είκοσι χρόνια καριέρας πίσω μου, οπότε είμαι εντάξει με αυτό. Θα ήθελα να δουλέψω με νέα παιδιά. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα, θα ήθελα να είμαι κάποιος που τα βοηθάει και τα εξελίσσει. Πιστεύω ότι θα βρω δουλειά πάνω σε αυτό".

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την καριέρα του: "Όταν φτάνεις σε ένα σημείο, που έχεις ζήσει όλα αυτά, ξέρεις πού θα μπορούσες να έχεις κάνει καλύτερα. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά είμαι σίγουρος πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Είχαμε υπέροχη καριέρα. Είμαι χαρούμενος για τους αγώνες που έπαιξα και τα άτομα που γνώρισα. Ήταν υπέροχα και δεν μετανιώνω για τίποτα". 

Τέλος το μπάσκετ για τον Big Sofo

Για το πώς ξεκίνησαν όλα: "Δεν κάθισα ποτέ και είπα "θέλω να γίνω μπασκετμπολίστας". Απλά συνέβη. Έπαιζα πολύ με τους φίλους μου στην Καβάλα, όπου μεγάλωσα, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ότι αυτό θα το κάνω επαγγελματικά. Είχα στο μυαλό μου να τελειώσω το σχολείο και μετά να πάω στο πανεπιστήμιο. Κάποια στιγμή με κάλεσαν στην Εθνική και, χωρίς να το συνειδητοποιήσω, στα 15 μου είχα γίνει επαγγελματίας. Υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο και έπαιξα σε κανονικούς αγώνες. Θυμάμαι ότι με κάλεσαν στην Εθνική Ανδρών και έπαιζα μαζί με παίκτες, που τους είχα αφίσα στο δωμάτιό μου". Διαβάστε περισσότερα στον overfm.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ο κορονοϊός «έπληξε» και τις μεταγραφές στο ποδόσφαιρο



via Ειδησεις https://ift.tt/2GGQyAN

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη