Πέτσας: Νέα πολιτική αθλιότητα το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν το θράσος να ζητάνε και τα ρέστα

intime

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κάνει λόγο για νέα «πολιτική αθλιότητα» από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά το βίντεο που δημοσίευσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τον πτωχευτικό κώδικα.

Στην ανακοίνωση, ο Στέλιος Πέτσας κάνει λόγο για «λάσπη και προσωπικές ύβρεις», ενώ κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ότι «έπαιξε τη χώρα στα ζάρια [...] και έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Στέλιο Πέτσα:

«Αφού η συζήτηση που ανεύθυνα και καιροσκοπικά προκάλεσαν στη Βουλή κατέληξε σε μπούμερανγκ, αποφάσισαν να ριχτούν στη λάσπη και στις προσωπικές ύβρεις. Και κατρακύλησαν έτσι σε μια νέα πολιτική αθλιότητα.

Η αλήθεια όμως που ξέρουν όλοι οι πολίτες είναι ότι ο κ. Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες με το τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα, κόστισε 40 δισ. ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους και τους μικρομετόχους με την τρίτη αχρείαστη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, έκανε πάνω από 25 χιλιάδες πλειστηριασμούς κατοικιών και θέσπισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Έπαιξε τη χώρα στα ζάρια τζογάροντας τη δημόσια περιουσία, τα εισοδήματα και τα σπίτια των Ελλήνων. Κι έχει τέτοιο θράσος ώστε ζητάει και τα ρέστα», καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

Τσίπρας: Τι θα πάθει ο... Κυριάκος με τον νέο Πτωχευτικό νόμο (vid)

Νέα επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τον νέο Πτωχευτικό Νόμο. Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Με ένα δηκτικό βίντεο που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σχολιάζει τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα της κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη που για πρώτη φορά καταργεί την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Στο βίντεο αφήνονται σαφείς αιχμές για τα δάνεια 300 εκατ. ευρώ της ΝΔ και του Κήρυκα Χανίων, την ώρα που με το νέο πτωχευτικό για χρέη ανεξαρτήτως ποσού θα οδηγούνται φυσικά πρόσωπα σε πτώχευση και εκποίηση περιουσίας.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται στο βίντεο «ο Κυριάκος έχει πάρει δάνειο και δεν δεν μπορεί να πληρώσει τις δόσεις. Για πρώτη φορά, με τον νέο πτωχευτικό νόμο η τράπεζα μπορεί να πτωχεύσει τον Κυριάκο ως φυσικό πρόσωπο και μπορεί να ρευστοποιήσει όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία. Για πρώτη φορά θα του πάρει την πρώτη κατοικία» αναφέρει το βίντεο και συνεχίζει:

«Αν ο Κυριάκος είναι ευάλωτος οφειλέτης μπορεί για 12 χρόνια να πληρώνει ενοίκιο στο σπίτι του» και «αν θέλει να το πάρει πίσω θα πρέπει να πληρώσει ολόκληρη την εμπορική αξία του ακινήτου στην τράπεζα χωρίς να υπολογίζονται τα ενοίκια που έχει δώσει».

«Ο Κυριάκος δεν είναι αυτός που νομίζεις. Εκείνος έχει 32 ακίνητα και τα δάνειά του δανεικά και αγύριστα. Ο Κυριάκος του παραδείγματος είσαι εσύ» καταλήγει το βίντεο δίνοντας το στίγμα ότι επί της ουσίας «μένουμε χωρίς σπίτι».

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του ο Αλέξης Τσίπρας:



via Ειδησεις https://ift.tt/3oqEuVv

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη