Το «Ευχαριστώ» μαθητών και γονιών του σχολείου του Καινούργιου για τις μάσκες

Πράξεις εθελοντισμού, φωτεινά παραδείγματα - Έραψε 120 μάσκες για τα παιδιά και τους δασκάλους στο Καινούριο

Ένας μήνας έχει περάσει κι ακόμη υπουργείο, ΚΕΔΕ και Δήμοι τσακώνονται για τις μάσκες - βράκες που ράφτηκαν όπως - όπως για να μοιραστούν στους μαθητές όλων των βαθμίδων.

Σε αντίθεση με τους καλοπληρωμένους υπαλλήλους που συντάσσουν προκηρύξεις, συμβάσεις και τεχνικές προδιαγραφές και τους ακόμη πιο καλά αποζημιωμένους επιχειρηματίες που βρήκαν τη χρυσή ευκαιρία για κέρδος από την πανδημία, οι οποίοι δεν μπορούν ακόμη να συνεννοηθούν για τις διαστάσεις, μία γυναίκα από το Καινούριο του Δήμου Καμένων Βούρλων, η Δήμητρα Κοντοπάνου, κάθισε και έραψε αφιλοκερδώς 120 ολόσωστες μάσκες.

Οι μάσκες μοιράστηκαν την Παρασκευή (9/10) ανά μέγεθος σε μαθητές και δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καινούργιου.

Σύμφωνα με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων «η κίνησή της έφερε χαρά σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς, για τον λόγο αυτό ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, της παραδώσαμε σήμερα (13/10) ένα αναμνηστικό με τις ευχαριστίες μας».

Τέτοιες πράξεις εθελοντισμού αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Ειδικά όταν έχουν αντίκτυπο στα παιδιά. Πολλά συγχαρητήρια…via ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ Blog https://ift.tt/3k0QF92
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.