Δριμεία κριτική ΣΥΡΙΖΑ Β. Δωδεκανήσου στη υπ. Πολιτισμού Λ. Μενδώνη

Δριμεία κριτική ΣΥΡΙΖΑ Β. Δωδεκανήσου στη υπ. Πολιτισμού Λ. Μενδώνη

«Επίθεση» στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή της στην Κω, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου.

Αναφέρει ότι η παρουσία της στην Κω δεν ξέφυγε από την πεπατημένη των περιοδειών στο νησί των υπόλοιπων υπουργών της κυβέρνησης, κατηγορώντάς τη ότι επιδόθηκε σε πολλά λόγια και αόριστες υποσχέσεις.

«Η υπουργός, που τον περασμένο Μάρτιο δήλωνε για άμεση επανεκκίνηση των έργων αποκατάστασης των μνημείων της Κω από τις σοβαρές ζημιές του σεισμού, διαψεύδεται από την πραγματικότητα», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι ενάμιση χρόνο από τις εκλογές δεν έχει τελειώσει ούτε μία μελέτη και δεν έχει ενεργοποιήσει κανένα έργο.

Στο στόχαστρό του και ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, τον οποίο κατηγορεί ότι λειτουργεί ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ τον καλεί να αναλάβει τις ευθύνες του για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του και όχι να ψάχνει ψεύτικες δικαιολογίες.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2F0N4bG
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη