Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο»

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο»

Ήταν εμφανές πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς, στον χθεσινό προημιτελικό με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, δεν βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση.

Τόσο η ταινία στον αυχένα όσο και το τάιμ άουτ για τον αγκώνα του, έκαναν φανερό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Ο Νόβακ παραδέχτηκε πως τον ταλαιπωρούσαν κάποια προβλήματα στα δύο αυτά μέρη, όμως ανέφερε πως κατά την διάρκεια του αγώνα κατάφερε να μειώσει δραστικά τον πόνο και να ανεβάσει την απόδοσή του.

«Δεν αισθανόμουν καλά, ερχόμενος στο court σήμερα. Κάποια πράγματα έγιναν στην προπόνηση πριν το ματς και έπρεπε να αντιμετωπίσω όλα αυτά τα σωματικά προβλήματα. Όμως, όσο το ματς προχωρούσε ένιωσα καλύτερα και δεν πονούσα τόσο πολύ. Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία. Για ενάμιση σετ ο Καρένιο Μπούστα ήταν καλύτερος στο γήπεδο. Εγώ δεν είχα ενέργεια στα πόδια μου. Μου πήρε ενάμιση σετ για να νιώσω λίγο άνετα και να ξεκινήσω να παίζω όπως θα έπρεπε.

Διαβάστε όσα ανέφερε ο Τζόκοβιτς για τον Τσιτσιπά εδώ.



via Ειδησεις https://ift.tt/3iHdo8C

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη