Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για επικίνδυνο συμπλήρωμα διατροφής

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για επικίνδυνο συμπλήρωμα διατροφής

Με ανακοίνωσή του ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων κάνει γνωστό ότι ένα συμπλήρωμα διατροφής που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και ενδεχομένως είναι διαθέσιμο προς πώληση και στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου, μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΟΦ:

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών των ΗΠΑ, το προϊόν Red-E tabs περιέχει τη φαρμακευτική ουσία SILDENAFIL.

Το προϊόν διανέμεται σε εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ μέσω διαδικτύου σαν συμπλήρωμα διατροφής, είναι μη εγκεκριμένο και μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία του χρήστη.

Πιθανόν να διακινείται και στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου.

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους προϊόν με τα παραπάνω αναφερθέντα χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Επισημαίνουμε και πάλι ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη αξιόπιστες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του».



via Ειδησεις https://ift.tt/33Itbjd

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη