Σοκαριστικό τροχαίο στη Βέροια, αμάξι προσγειώθηκε σε αυλή σπιτιού

veriotis.gr

Σοκαριστικό τροχαίο το βράδυ της Πέμπτης στη Βέροια, όταν ΙΧ βγήκε εκτός δρόμου και προσγειώθηκε σε ...αυλή σπιτιού στην περιοχή της Μπαρμπούτας.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα veriotis.gr, λίγο μετά τις 23:00, ο οδηγός του αυτοκινήτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να σπάσει τις προστατευτικές μπάρες που υπήρχαν στην γέφυρα και να προσγειωθεί σε αυλή σπιτιού στον κάτω δρόμο.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ακούγοντας τον θόρυβο, βγήκαν από το σπίτι και αντίκρισαν ένα αυτοκίνητο να έχει προσγειωθεί στην αυλή τους, με το πίσω μέρος μάλιστα να βρίσκεται στα κάγκελα του μπαλκονιού. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κάποιος από τους ενοίκους στην αυλή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε σοβαρά και κατάφερε να βγει μόνος του από το όχημα, ενώ αν έφευγε εκτός δρόμου ελάχιστα μέτρα πιο κάτω, θα κατέληγε στο ποτάμι και μάλιστα θα έπεφτε από μεγαλύτερο ύψος.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον οδηγό και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, η Τροχαία Βέροιας και η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.



via Ειδησεις https://ift.tt/3dexeqs

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη