Άνδρας απειλεί ότι θα «βουτήξει» από τον Πύργο Τραμπ αν δε μιλήσει στον Αμερικανό πρόεδρο

CBS Screenshot

Η εικόνα ενός μαυροφορεμένου ανθρώπου να κρέμεται στο κενό στον Πύργο Τραμπ στο Σικάγο κάνει το γύρο του κόσμου. Για να κατέβει, ζητά να μιλήσει με τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Είμαι μέλος του (κινήματος) Black Lives Matter και θέλω να μιλήσω με τον Τραμπ»

Η κινητοποίηση στο Σικάγο ήταν άμεση και στον Πύργο Τραμπ έσπευσαν ακόμη και ομάδες SWAT με ειδικούς διαπραγματευτές. Ο νεαρός άνδρας, ασιατικής καταγωγής και περίπου 20 ετών, ζητά να μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Λίγο πριν κρεμαστεί στο κενό του Πύργου Τραμπ στο Σικάγο, είχε καταγράψει σε video το αίτημά του. «Είμαι μέλος του (κινήματος) Black Lives Matter και θέλω να μιλήσω με τον κ. Τραμπ» λέει αρχικά και δείχνοντας το σχοινί με το οποίο είναι δεμένος, λέει πως «αν κάποιος επιχειρήσει να το τραβήξει, θα βουτήξω και θα πεθάνω».

Δείχνοντας μάλιστα κι ένα μαχαίρι που έχει μαζί του, απείλησε να κόψει το σχοινί και να πέσει στο κενό αν κάποιος επιχειρήσει να τον τραβήξει. Δείχνοντας δε το κενό, λέει πως δεν θέλει να πεθάνει αλλά «ο κ. Τραμπ υποσχέθηκε να κάνει κάτι πριν από τις εκλογές».

Στο βίντεο που ανέβασε, ο νεαρός άνδρας μιλά για το Σικάγο, που είναι η πιο φιλελεύθερη πόλη του κόσμου όπως λέει και τονίζει πως «δεν είμαι τρελός. Κύριε Τραμπ, αν νομίζετε ότι είμαι τρελός, δεν είμαι. Και αν δεν μιλήσετε μαζί μου, θα το κόψω και θα πέσω. Είναι δική σας η ευθύνη. Απλά στείλτε media εδώ, να πω ότι θέλω να πω και μετά θα φύγω. Δεν θέλω να πεθάνω, το ξαναλέω».

Ο νεαρός άνδρας βρίσκεται στο σημείο από τις 05:30 το απόγευμα της Κυριακής (18.10.2020), όταν κρεμάστηκε από μπαλκόνι του 16ου ορόφου του Πύργου Τραμπ.

Το μόνο ζητά είναι να μιλήσει στον Ντόναλντ Τραμπ και να μεταφέρει το μήνυμά του στα media, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Σικάγο, Τομ Άχερν.



via Ειδησεις https://ift.tt/3dHmSzY

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη