Πηγή Δεβετζή: Θετική στον κορονοϊο η Ολυμπιονίκης του τριπλούν

Πηγή Δεβετζή: Θετική στον κορονοϊο η Ολυμπιονίκης του τριπλούν

Η Πηγή Δεβετζή, ενημέρωσε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, ύστερα από εξέταση που έκανε, πριν λάβει μέρος στο Just the 2 of Us.

Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν, Πηγή Δεβετζή επρόκειτο να συμμετάσχει στο Just the 2 of Us μαζί με την Έφη Σαρρή αλλά το τεστ που έκανε πριν αρχίσει το παιχνίδι βγήκε θετικό.

Όλοι οι συντελεστές του σόου υποβάλλονται ήδη σε έλεγχο από ιδιωτικό εργαστήριο και μπαίνουν σε κατ' οίκον περιορισμό υπό την καθοδήγηση των ειδικών μέχρι να γίνει επαναληπτικό τεστ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Μέχρι στιγμής όλα τα τεστ έχουν βγει αρνητικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής εφόσον το επαναληπτικό τεστ της επόμενης εβδομάδας βγει αρνητικό για όλους, οι συντελεστές θα επιστρέψουν στις πρόβες.

Τα γυρίσματα και οι πρόβες του σόου που ήταν προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου ακυρώνονται.

Προληπτικός έλεγχος στο σύνολο των συντελεστών θα γίνεται και πριν από το κάθε live, πρακτική που ακολουθήθηκε από την αρχή της πανδημίας.



via Ειδησεις https://ift.tt/34IZ5LI

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη