Ανακοίνωση του Συνδυασμού «Δύναμη Ανατροπής» στο Δήμο Ορχομενού - Γιατί διέκοψε τη συνεργασία του ο Επικεφαλής και τ. Αντιδήμαρχος κ. Πρόδρομος Εμμανουηλίδης με τη Δημοτική Αρχή

 


Ανακοίνωση του συνδυασμού "Δύναμη ανατροπής" που αφορά στο θέμα της συνεργασίας με την παρούσα δημοτική αρχή και κατ'επέκταση στην ανανέωση της θητείας των Αντιδημάρχων στο Δήμο Ορχομενού. 


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Με την ολοκλήρωση του πρώτου έτους λειτουργίας του Δήμου Ορχομενού υπό νέα δημοτική αρχή και αποτιμώντας την εμπειρία της παρουσίας μας στη λειτουργία του Δήμου, τόσο από την πλευρά του Αντιδημάρχου τεχνικών έργων, ρόλος που ανετέθη στον επικεφαλής του συνδυασμού μας, Πολιτικό Μηχανικό, Πρόδρομο Εμμανουηλίδη, όσο και από την πλευρά της συμμετοχής μας στα Δημοτικά συμβούλια και τις επιτροπές του Δήμου, καταλήγουμε στα εξής:

Η Δημοτική κίνηση «Δύναμη Ανατροπής» διακόπτει τη συνεργασία της με τη παρούσα δημοτική αρχή, πρόθεση η οποία είχε ήδη γνωστοποιηθεί στη Δήμαρχο από τον Πρόδρομο Εμμανουηλίδη ενόψει της ανανέωσης της θητείας των αντιδημάρχων,  γιατί – παρά την αρχική επιθυμία και των δύο πλευρών για συνεργασία – παρατηρήθηκαν στην πορεία σημαντικές διαφορές τόσο ως προς την αντίληψη του σχεδιασμού, προγραμματισμού και κατασκευής των τεχνικών έργων του Δήμου, όσο και ως προς τη γενικότερη φιλοσοφία διαχείρισης θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία και διοίκηση του Δήμου Ορχομενού.

Παρά την απόφασή μας για διακοπή της συνεργασίας μας, δεσμευόμαστε πως θα πορευτούμε χωρίς προκαταλήψεις, αλλά με σοβαρότητα, ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια και υπεύθυνη πολιτική στάση, πάντα με στόχο την αναβάθμιση του Δήμου μας.
via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/30urwMf
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.